HIFU voor vagina verjonging

Met leeftijd beginnen collageenvezels binnen de vagina de elasticiteit te verliezen. Met de Ladylift i4 apparatuur verbetert de de gezondheid en vitaliteit van vaginaal weefsel. Dit gebeurt met behulp van hoge intensiteit gerichte echografie (HIFU). Een zeer effectieve methode bij het hergenereren van het weefsel door middel van collageen en het aantrekken van elastine. De HIFU (high intensed focused ultrasound) Ladylift apparatuur geeft gedoseerde hoeveelheid ultrasone energie aan de schede af. De Ladylift behandeling bestaat uit een behandeling op de Dermale laag en de SMAS-laag (fibromusculaire laag). Door de behandeling op beide lagen worden met de Ladylift behandeling vrouwelijke intieme problemen opgelost danwel sterk verbeterd.

HIFU Solutions Ladylift Lift i4 is minimaal invasieve oplossing voor behandeling die gebruikmaakt van HiFU-technologie. Met deze technologie worden verbluffende resultaten behaald voor verschillende vrouwelijke (intieme) problemen. De ingreep is snel, pijnloos en volledig veilig en geeft indrukwekkende resultaten. Liften is een veelzijdige oplossing waarmee u verschillende vrouwelijke indicaties snel en effectief kunnen behandelen. Deze techniek vereist geen anesthesie of hersteltijd, dus vrouwen kunnen hun dagelijkse activiteiten direct hervatten en hun zelfvertrouwen snel terugwinnen.

Ladylift biedt mogelijkheden aan uw praktijk of (beauty)clinic voor uitbreiding van uw dienstenpakket. Verschillende leeftijden en levensstadia verbreden uw aanbod en bieden toegevoegde waarde aan uw clinic.

Werking van een Ladylift behandeling

  • Verstrakken van de vagina
  • Herstel na zwangerschap
  • Stressincontinentie verminderen
  • Vaginale droogheid reduceren
  • Postmenopauzale atrofische vaginitis verminderen

De voordelen van HIFU Solutions Ladylift i4:

1. Snelle, pijnloze behandelingen
2. Minimaal invasief
3. Behandeling met HIFU-technologie: Klinisch bewezen
4. Optimaal voor vernieuwen van collageen
5. Veilig, gemakkelijk en effectief
6. Direct resultaat
7. Medisch CE-goedgekeurd

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart