HIFU apparaat huren of leasen

Een HIFU apparaat wel of niet aanschaffen kan soms vragen om financiële flexibiliteit. Snel beslissen om te investeren in nieuwe HIFU apparatuur kan een grote voorsprong op uw concurrentie realiseren, bijvoorbeeld met ons nieuwste HIFU Facelift toestel, maar soms laat het budget van de dag dit niet toe. HIFU Solutions kan u helpen met een gespreide betaling van deze omzetverhoging behandelingen. Met ons Huurkoopplan kunt u de betaling van uw nieuwe HIFU toestel inclusief installatie spreiden over een langere periode. Hierdoor kunt u over de nieuwste beauty apparatuur beschikken om het rendement van uw clinic verder uit te breiden, maar verdeelt u de kosten over een vooraf afgesproken periode.

HIFU Solutions heeft twee voordelige oplossingen: huren/huurkoop of leasen. 

HIFU apparaat huren /leasen, ook in België.

Vanaf slechts €199,99 tot €399,99 per maand en een eenmalige borg (€999,-) kunt u een HIFU apparaat  huren of voor een extra toeslag het uitgebreidere toestel met meerdere functies. voor een jaar huren/huurkopen of leasen in Nederland en België. Zonder borgstelling is het onmogelijk een apparaat te huren/kopen en blijft leasen over, maar wilt u na deze proefperiode van een jaar de machine kopen? Dan trekken we de betaalde huurbedragen en borgsom van het aankoopbedrag af. Wilt u na een jaar de huur voor het HIFU apparaat opzeggen? Dan krijgt u de borg van uw toestel teruggestort op uw bankrekening, mits het HIFU apparaat geretourneerd wordt in overeenkomst met de gemaakte afspraken. Zo is het voor u en uw beautysalon mogelijk om het apparaat voor een langere periode te gebruiken zonder enig risico! Uiteraard kunt u een cursus erbij boeken zodat u een certificaat ontvangt. Dus waarom huren als u kunt huurkopen en eigenaar kunt worden? Wilt u meer informatie over het huurkopen van een HIFU-apparaat? Wilt u een HIFU-toestel huren voor korte termijn, dan is dat ook mogelijk bij HIFU Solutions.

“Huren/huurkoop bij HIFU Solutions maakte HIFU mogelijk voor mijn salon, zonder een financiering van een gigantisch bedrag voor 3 of 5 jaar af te moeten sluiten, en daar ben ik blij mee” aldus salon eigenaresse Sanne.

HIFU apparaat leasen, uiteraard ook in België.

Bij het leasen van een HIFU apparaat betaalt u een vast bedrag per maand voor 2, 3 of 5 jaar aan onze lease partner. Dit kan al vanaf 132,99 euro per maand! Op deze manier kunt u met 2 behandelingen per maand al winst te draaien. Zo blijft het laagdrempelig en eenvoudig om te beginnen met het uitvoeren van HIFU behandelingen.

Voordelen leasen

✓ Niet in één keer een grote investering.✓ Laag maandbedrag.
✓ Vooraf weten waar u aan toe bent.
✓ Mogelijk fiscaal voordeel.
✓ Eenvoudig en snel.
Leasen gaat via Lease-deal. Calculeer je maandlast of vraag je lease aan hier: Kies voor Medische apparatuur > Wellness | beauty apparatuur

HIFU uitproberen met de HIFU-try-out.

Wilt u eerst kijken of HIFU behandelingen iets is voor uw onderneming zonder lange termijn verplichtingen? Ga dan voor onze HIFU-Try-Out, waarbij u 3 maanden een pro lijn HIFU toestel kunt uitproberen vanaf slechts €499,- euro per maand. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden voor u.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart